Skip to content

Umiditate in pereti

Umiditate in pereti

Aveti umiditate in pereti? Nu va ganditi sa o ignorati. Nu va trece mult si veti regreta… Umezeala se va extinde, va apare mucegaiul, iar peretele va deveni din ce in ce mai inestetic iar aerul din ce in ce mai greu de respirat. Dar ce este de facut? In primul rand va trebui sa depistati cauza. Nu veti avea mult de cautat.  In functie de cauza obiectiva a problemei cu care va confruntati, va vom propune si modalitatile de rezolvare. Pentru ca da, suntem o firma specializata in lucrari de hidroizolatii speciale. Avem ani de experienta in combaterea igrasiei, dar si a aparitiei acesteia. Lucram numai pe baza unui contract concret, cu un termen precis de excutie. Nu impunem niciodata preturi suplimentare fata de cele stipulate in contract. Lucrarile noastre au o garantie de 20 de ani. Stim ce facem si lucram cu cele mai bune produse certificate in Marea Britanie, Suedia si Canada. Insa portofoliul cu lucrarile efectuate pana acum vorbeste de la sine. Asteptam sa ne contactati, vom studia problema cu care va confruntati si va vom face in decurs de cateva ore si devizul. Vizionati site-ul.  Pentru pagina de pornire: www.gaffer.ro

umiditate in pereti

Punctul de roua sau cum apare condensul

Aici intervine „temperatura punctului de roua”
Punctul de roua descrie acea temperatura cand aerul cu o anumita temperatura initiala si o umiditate relativa nu mai este in stare sa absoarba o anumita cantitate de apa mai mare decat cea initiala.
Pentru aerul din camera la o temperatura de 20 grade C si umiditare de 50%, inseamna ca in aer este absorbit 50% din maximul posibil a cantitatii de apa.

Tehnologii

DryZone este un nou material revolutionar privind controlul raspandirii umezelii in pereti si ziduri. Se injecteaza.
UltraCure este aceiasi substanta ca si DryZone , dar fabricata de producatorul initial si la alte capacitati.
DER POR este un adaos care se foloseste la prepararea tencuielii si care scoate apa din pereti in 3-4 zile in loc de 1-2 ani prin uscare naturala..
MEMBRANE lichide poliuretanice. Transparente sau colorate.Pânã de curând se considera cã hidroizolarea eficientã este obţinutã doar prin aplicarea de straturi multiple de soluţii speciale pentru protecţia împotriva apei. Pe piaţã au apãrut, însã, membranele poliuretanice lichide transparente, aplicabile mult mai uşor şi cu un grad sporit de protecţie.
HIDROQUARTZ. Hidroizolaţia este un element important pentru confortul dumneavoastră, iar pe piaţă apar tot felul de soluţii inovatoare. Noi vă prezentăm un produs care asigură în acelaşi timp
hidroizolaţie şi suport cu rezistenţă la trafic intens.
PENETRON este o substanta cu multiple prezentari deci si utilizari care se foloseste la etansarea betoanelor. Se injecteaza.