Skip to content

Ultracure

Ce este si cum se utilizeaza Ultracure

Ultracure este o substanta cu adevarat revolutionara. Acum lupta impotriva igrasiei nu mai este una dura, de uzura. Ce este Ultacure? O crema impachetata intr-un cartus de plastic pentru a o tine departe de aer. Aceasta se aplica simplu, cu ajutorul unui pistol, in gauri date la baza zidului cu probleme. Gaurile trebuie sa fie de 12 mm in diametru si sa patrunda pana aproape de capatul peretelui. Distanta dintre gauri nu trebuie sa fie mai mare de 12 cm. Dar nu uitati, inainte de a da gaurile, indepartati tencuiala sau lambriurile pentru ca substanta sa fie introdusa in mortarul dintre caramizi. Aceste gauri se vor umple cu pasta minune dupa care se vor astupa si se va reface finisajul zidului. Simplu si eficient.

Avantaje ale metodei

Inca din anii `50 s-au dezvoltat diverse substante care se injectau in perete. Atentie: se injectau sub presiune! Astfel, apar o multitudine de riscuri, pe care, folosind Ultracure, le eviti. Nu mai exista nici posibilitatea aparitiilor unor eventuale erori de aplicare, pentru ca in acest caz, este simplu de dedus cata crema se va introduce in fiecare gaura. Plus costurile mult reduse. Este o metoda sigura, pe care o recomandam cu caldura oricui se confrunta cu probleme legate de igrasie exterioara.

De ce Ultracure? In primul rand pentru ca Ultracure este foarte eficienta. Ultracure este si foarte ieftina in comparatie cu alte solutii. Modul de aplicare Ultracure este unul rapid, care nu implica multe operatii suplimentare. Firma Gaffer va ofera protectii anti-umezeala realizate cu Ultracure, garantate 20 de ani! Ultracure este solutia momentului! Pentru ca Ultracure este viitorul in lupta cu igrasia. DryZone este acelasi lucru, ambalat altfel.

Pentru pagina de pornire: www.gaffer.ro

Punctul de roua sau cum apare condensul

Aici intervine „temperatura punctului de roua”
Punctul de roua descrie acea temperatura cand aerul cu o anumita temperatura initiala si o umiditate relativa nu mai este in stare sa absoarba o anumita cantitate de apa mai mare decat cea initiala.
Pentru aerul din camera la o temperatura de 20 grade C si umiditare de 50%, inseamna ca in aer este absorbit 50% din maximul posibil a cantitatii de apa.

Tehnologii

DryZone este un nou material revolutionar privind controlul raspandirii umezelii in pereti si ziduri. Se injecteaza.
UltraCure este aceiasi substanta ca si DryZone , dar fabricata de producatorul initial si la alte capacitati.
DER POR este un adaos care se foloseste la prepararea tencuielii si care scoate apa din pereti in 3-4 zile in loc de 1-2 ani prin uscare naturala..
MEMBRANE lichide poliuretanice. Transparente sau colorate.Pânã de curând se considera cã hidroizolarea eficientã este obţinutã doar prin aplicarea de straturi multiple de soluţii speciale pentru protecţia împotriva apei. Pe piaţã au apãrut, însã, membranele poliuretanice lichide transparente, aplicabile mult mai uşor şi cu un grad sporit de protecţie.
HIDROQUARTZ. Hidroizolaţia este un element important pentru confortul dumneavoastră, iar pe piaţă apar tot felul de soluţii inovatoare. Noi vă prezentăm un produs care asigură în acelaşi timp
hidroizolaţie şi suport cu rezistenţă la trafic intens.
PENETRON este o substanta cu multiple prezentari deci si utilizari care se foloseste la etansarea betoanelor. Se injecteaza.