Skip to content

Parchet

Montarea parchetului nu este o activitate atat de usoara pe cat ar putea parea. Trebuie sa se tina cont de partiularitatile sapei, de temperatura si de umiditatea madiului ambiant. In functie de toti factorii care pot influenta montarea parchetului se alege atat parchetul cat si adezivul. Pentru ca la Casa Bambus veti gasi modele exotice va recomandam sa consultati specialistii nostri pentru a alege adezivul si modelul de parchet.

Din pacate totul in jurul noastru are tendinta de a se artificializa. Mobila si parchetul sunt din pal si din materiale laminate mult mai ieftine si mai putin durabile. Nici macar cei care renoveaza case vechi nu aleg sa puna sau sa intretina parchetul masiv deja existent. Un parchet masiv ofera eleganta, osbrietate si calitate. Va asteptam la Casa Bambus pentru a va oferi pardoseala mult visata.

Daca bugetul nu va permite parchet masiv dar nu doriti nici parchet laminat venim in intampinarea dumneavoastra cu o solutie: parchetul stratificat. Acesta este confectionat din doua sau trei straturi de lemn, primul strat va fi intotdeauna de esenta nobila de o grosime variabila, iar al doilea panel sau placaj in functie de clasa de calitate. Noi recomandam sa il alegeti in functie de traficul ce se va desfasura pe el.

Parchetul triplustratificat este tot din lemn natural, dar doar stratul de la suprafata este de esenta nobila. Straturile se aseaza in asa fel incat fibrele sa cada perpendicular unele pe celelalte si astfel parchetul este mai rezistent. La Casa Bambus veti gasi toate tipurile de parchet, de la cele mai exotice la cele mai comune.

Reconditionarea parchetului incepe de foarte multe ori cu raschetarea sa. Orice parchet mai vechi de 20 de ani ese un parchet care necesita raschetare. Prin acest proces stratul de la suprafata, pe care se vad urmele si petele va fi indepartat apoi parchetul se slefuieste, grunduieste si lacuieste. Se recomanda tratarea parchetului cel putin la 5 ani cu palux si lac. La Casa Bambus realizam toate serviciile de la comercializare pana la montare si reconditionare parchet.

Punctul de roua sau cum apare condensul

Aici intervine „temperatura punctului de roua”
Punctul de roua descrie acea temperatura cand aerul cu o anumita temperatura initiala si o umiditate relativa nu mai este in stare sa absoarba o anumita cantitate de apa mai mare decat cea initiala.
Pentru aerul din camera la o temperatura de 20 grade C si umiditare de 50%, inseamna ca in aer este absorbit 50% din maximul posibil a cantitatii de apa.

Tehnologii

DryZone este un nou material revolutionar privind controlul raspandirii umezelii in pereti si ziduri. Se injecteaza.
UltraCure este aceiasi substanta ca si DryZone , dar fabricata de producatorul initial si la alte capacitati.
DER POR este un adaos care se foloseste la prepararea tencuielii si care scoate apa din pereti in 3-4 zile in loc de 1-2 ani prin uscare naturala..
MEMBRANE lichide poliuretanice. Transparente sau colorate.Pânã de curând se considera cã hidroizolarea eficientã este obţinutã doar prin aplicarea de straturi multiple de soluţii speciale pentru protecţia împotriva apei. Pe piaţã au apãrut, însã, membranele poliuretanice lichide transparente, aplicabile mult mai uşor şi cu un grad sporit de protecţie.
HIDROQUARTZ. Hidroizolaţia este un element important pentru confortul dumneavoastră, iar pe piaţă apar tot felul de soluţii inovatoare. Noi vă prezentăm un produs care asigură în acelaşi timp
hidroizolaţie şi suport cu rezistenţă la trafic intens.
PENETRON este o substanta cu multiple prezentari deci si utilizari care se foloseste la etansarea betoanelor. Se injecteaza.