Skip to content

Magazin Parchet

La MBG Ambient se gaseste o gama variata de produse din lemn sau dedicate lemnului. In special oferim produse din lemn autohton in ciuda faptului ca piata tinde spre esente exotice. La noi se gasesc atat parchet cat si scari pentru interior. Treptele pentru scari sunt mult mai elegante daca sunt placate tot cu lemn. Suntem pro lemn stejar acesta fiind un lemn nobil si rezistent care ofera un aspect elegant casei.

Scarile de lemn sunt usor de realizat comparativ cu cele din fier forjat si dau nastere unei atmosfere relaxante si prietenoase. Scarile realizate manual de catre amatori nu se compara cu cele profesionale nici ca aspect si nici ca siguranta.

Noi oferim solutii tehnice pentru scari interioare. Indiferent ude vreti sa plasati scara ne vom stradui sa va oferim cele mai bune solutii si cele mai bune materiale. Recomandam scarile interioare din lemn de stejar. Acesta este un lemn autohton, de esenta nobila si cu o rezistenta si adaptabilitate foarte mare.

In ceea ce priveste parchetul vom incepe cu cel stratificat, nefiind nici cel mai scump dar nici cel mai ieftin. Parchetul stratificat ofera avanaje multiple. Este usor de reconditionat si permite raschetare, iar transferul termic este unul foarte bun.

Stratul exterior este o esenta nobila fiind urmat de alte doua straturi din brad de obicei. Secretul durabilitatii parchetului stratificat sta in dispunerea perpendiculara a fibrelor si in cele 7 straturi protectoare care il acopera.

Atunci cand alegeti parchet masiv va recomandam stejarul. Fiind o esenta autohtona, la noi veti gasi cel mai bun pret.

Parchetul din lemn masiv elimina artificialitatea din jurul nostru. Acest parchet este natural, rezistent si cu un aspect elegant fiind net superior celui laminat. Mai multe detalii gasiti pe site-ul nostru.

Parchetul din lemn masiv este o prima optiune datorita avantajelor pe care le ofera. In ciuda investitiei initiale in timp, parchetul din lemn masiv va dovedi ca investitia a meritat. Pentru a vedea mai multe oferte si modele de parchet va invitam pe site-ul nostru.

Atunci cand dorim instalatii de incalzire prin podea este indicat sa verificam rezistenta termica a parchetului pe care il vom pune peste aceasta instalatie. Chiar daca producatorii sustin ca orice tip de parchet va rezista, sunt unele materiale care se deshidrateaza si pot sa crape. Pentru coeficientii termici exacti echipa noastra va sta la dispozitie.

In domeniul parchetului exista si idei preconcepute. Se considera ca doar parchetul din lemn masiv poate fi de calitate. Nimic mai fals. Parchetul Egger pune in valoare toate inovatiile aduse in ultimii ani in industria parchetului. La MBG Ambient se pot gasi colectii intregi cu un aspect superb.

Dupa ce am cumparat parchetul se pune intrebarea: cine il monteaza? Putem face asta singuri sau putem apela la o echipa de profesionisti. Daca parchetul este cu sistem de prindere prin clik atunci va puteti descurca cu el, in schimb daca parchetul este din lemn masiv recomandabil este sa lasati montarea in seama expertilor.

La MBG Ambient gasiti si produse de intrteinere si montare. Lacul pentru parchet trebuie ales cu grija ar noi va oferim toate sfaturile necesare.

Cand doriti sa alegeti adezivul pentru parchet va recomandam sa apelati la sfaturile expertilor.

 

Punctul de roua sau cum apare condensul

Aici intervine „temperatura punctului de roua”
Punctul de roua descrie acea temperatura cand aerul cu o anumita temperatura initiala si o umiditate relativa nu mai este in stare sa absoarba o anumita cantitate de apa mai mare decat cea initiala.
Pentru aerul din camera la o temperatura de 20 grade C si umiditare de 50%, inseamna ca in aer este absorbit 50% din maximul posibil a cantitatii de apa.

Tehnologii

DryZone este un nou material revolutionar privind controlul raspandirii umezelii in pereti si ziduri. Se injecteaza.
UltraCure este aceiasi substanta ca si DryZone , dar fabricata de producatorul initial si la alte capacitati.
DER POR este un adaos care se foloseste la prepararea tencuielii si care scoate apa din pereti in 3-4 zile in loc de 1-2 ani prin uscare naturala..
MEMBRANE lichide poliuretanice. Transparente sau colorate.Pânã de curând se considera cã hidroizolarea eficientã este obţinutã doar prin aplicarea de straturi multiple de soluţii speciale pentru protecţia împotriva apei. Pe piaţã au apãrut, însã, membranele poliuretanice lichide transparente, aplicabile mult mai uşor şi cu un grad sporit de protecţie.
HIDROQUARTZ. Hidroizolaţia este un element important pentru confortul dumneavoastră, iar pe piaţă apar tot felul de soluţii inovatoare. Noi vă prezentăm un produs care asigură în acelaşi timp
hidroizolaţie şi suport cu rezistenţă la trafic intens.
PENETRON este o substanta cu multiple prezentari deci si utilizari care se foloseste la etansarea betoanelor. Se injecteaza.