Skip to content

Intretinere parchet

Adezivul pentru parchet poate fi de mai multe tipuri. Exista adezivi bicomponenti, monocomponenti, poliuretanici, epoxi-poliuretanici etc. Cei apoxi-poliuretanici au avantajul de a adera bine la suport. Este necesar sfatul unor experti atunci cand cumparati adeziv pentru parchet.

Un adeziv de calitate isi va arata repede avantajele si profesionistii recomanda adezivul pentru parchet de la Bona.

Adezivul poliuretanic bona are anumite particularitati ce il fac mai avantajos. Putem enumera vascozitatea si faptul ca nu contine solventi sau apa si in acest fel nu umfla parchetul. Pentru o utilizare optima clik aici.

Adezivul silanic se foloseste pentru lipirea lenului, indiferent ca este vorba de parchet sau bucati de lambriu, mozaic din lemn sau plinte. Pretul avantajos si calitatea ne recomanda!

Pentru un parchet trainic se recomanda baiturile. Acestea au in componenta lor ulei si ofera un aspect indeit parchetului. Se pot aplica pe toate suprafetele din lemn nu doar pe parchet si se usuca repede. Intreaga categorie de baituri poate fi gasita pe site-ul nostru.

Benzile abrazive au o mare utilitate si se pot folosi pentru prelucrarea suprafetelor din metal, lemn, sticla, beton, sau piatra naturala si marmura. Consulta oferta noastra de benzi abrazive aici.

Chitul pentru rosturi este o substanta formata din ciment si plastic care face ca apa sa nu se infiltreze printre bucatile de gresie sau faianta, dar si printre placile din pardoseala. Pentru mai multe informatii echipa noastra va sta la dispozitie.

Chitul de rosturi bona are o aplicabilitate mare in constructii. Printre avantaje se pot enumera faptul ca se usuca rapid si se modeleaza usor, mirosul este neutru iar pretul este foarte bun.

Este important sa ne amintim ca daca nu intretinem corespunzator parchetul acesta se va distruge si asta implica cheltuieli substantiale in plus. Detergentul oentru parchet contribuie semnificativ la durata de viata a acestuia. Consultati oferta noastra de detergenti pentru intretinerea parchetului.

Nu uitati ca detergentul pentru parchet este foarte important atunci cand vreti sa protejati parchetul si sa ii prelungiti durata de viata. Noi recomandam folosirea substantelor speciale de curatare.

Indiferent ce tip de parchet alegeti pentru casa dumneavoastra grundul trebuie sa fie nelipsit. Acesta se aplica inaintea lacului si este necesar sa tineti cont de cateva sfaturi pentru ca lucrarea sa iasa bine.

Grundul pentru parchet Bona ofera parchetului un aspect special si un stil aparte dandu-i luminozitate si durabilitate.

Lacul ecologic pentru parchet este se recomanda pentru a-i mentine calitatea si pentru a proteja parchetul de diversi factori care il pot distruge. Mai multe detalii despre lacul ecologic gasiti la noi pe site.

Nu conteaza ce parchet aveti, acesta trebuie oricum protejat si cea mai buna protectie este lacul pentru parchet si tocmai de aceea noi va oferim cele mai bune preturi si cele mai bune produse.

Prima idee care ne vine in minte cand ne gandim la parchet este confort si eleganta. La aceste caracteristici standard trebuie sa contribuim apeland la produse speciale de intretinere si conservare a parchetului. Cea mai inspirata alegere este aplicarea unui strat de lac pentru parchet iar noi va pune la dispozitie diverse tipuri de lac de unde puteti alege.

Atunci cand vorbim de montarea parchetului, oricat de inspirati si priceputi ne-am simti cel mai bine este sa apelam la profesionisti. O montare necorespunzatoare va reduce considerabil avantajele parchetului pe care il aveti.

Nu trebuie sa uitam nici de aclimatizare. Parchetul trebuie sa stea 48 de ore in camera in care va fi montat pentru a se obisnui cu umiditaea si temperatura. Nu va faceti griji ca  veti putea uita, noi nu uitam niciodata si daca apelati la noi va vom aduce aminte.

Cand cumparati parchet nu uitati de adeziv. Acesta se ia in functie de tipul de parchet pe care il aveti iar noi suntem solutia salvatoare pentru ca intotdeauna preturile noastre vor fi in avantajul clientului.

Tipul de parchet ales va va influenta confortul pe o perioada indelungata. Parchetul masiv, desi este cel mai scump si avem tendinta sa fim reticenti  isi justifica banii prin avantajele pe care le ofera. Pe langa eleganta acesta ofera durabilitate si rezistenta mare la socuri.

Atunci cand parchetul pare ca imbatraneste, si pe suprafata sa apar zgarieturi si pete nu va speriati. Exista o solutie simpla si anume raschetarea. Aceasta este un procedeu prin care stratul uzat este eliminat iar parchetul va arata ca nou. Pentru a afla mai multe vizitati site-ul nostru.

Operatiunea de raschetare se face repede si usor de catre o echipa profesionista iar preturile sunt accesibile.

Rasina epoxidica se foloseste pentru acoperirea suprafetelor din lemn si este recomandata pentru igienizare. Are o rezistenta buna la eroziune si factori chimici, este un bun izolator fonic si termic si se curata foarte usor. Daca aveti probleme cu podeaua consultati oferta noastra de rasina epoxidica.

Printre cele mai spinoase probleme atunci cand vine vorba de parchet se numara reconditionarea. Aceasta incepe cu raschetarea fiind urmata de grunduire, lacuire si chituire. Se recomanda ca toate aceste proceduri sa fie realizate de profesionisti pentru ca ei vor face o treaba perfecta intr-un timp foarte scurt.

Sapa autonivelanta este utilizata pentru nivelarea suprafetelor si se foloseste si pentru pardoseli. Dupa ce se intareste puteti aplica peste ea parchetul, gresia, covorul sau oricare finisaj al podelei. Consulta oferta noastra si totul va fi mai simplu.

Podeaua din lemn si mobila pot fi intretinute cu uleiuri speciale, cel mai bun ulei in acest sens este uleiul deck. Aplicati ulei deck pe suprafetele din lemn si acestea isi vor recapata prospetimea. Pentru a vedea oferta clik aici.

Punctul de roua sau cum apare condensul

Aici intervine „temperatura punctului de roua”
Punctul de roua descrie acea temperatura cand aerul cu o anumita temperatura initiala si o umiditate relativa nu mai este in stare sa absoarba o anumita cantitate de apa mai mare decat cea initiala.
Pentru aerul din camera la o temperatura de 20 grade C si umiditare de 50%, inseamna ca in aer este absorbit 50% din maximul posibil a cantitatii de apa.

Tehnologii

DryZone este un nou material revolutionar privind controlul raspandirii umezelii in pereti si ziduri. Se injecteaza.
UltraCure este aceiasi substanta ca si DryZone , dar fabricata de producatorul initial si la alte capacitati.
DER POR este un adaos care se foloseste la prepararea tencuielii si care scoate apa din pereti in 3-4 zile in loc de 1-2 ani prin uscare naturala..
MEMBRANE lichide poliuretanice. Transparente sau colorate.Pânã de curând se considera cã hidroizolarea eficientã este obţinutã doar prin aplicarea de straturi multiple de soluţii speciale pentru protecţia împotriva apei. Pe piaţã au apãrut, însã, membranele poliuretanice lichide transparente, aplicabile mult mai uşor şi cu un grad sporit de protecţie.
HIDROQUARTZ. Hidroizolaţia este un element important pentru confortul dumneavoastră, iar pe piaţă apar tot felul de soluţii inovatoare. Noi vă prezentăm un produs care asigură în acelaşi timp
hidroizolaţie şi suport cu rezistenţă la trafic intens.
PENETRON este o substanta cu multiple prezentari deci si utilizari care se foloseste la etansarea betoanelor. Se injecteaza.