Skip to content

Igrasie

Nu mai vrem igrasie!

Cum scapam de igrasie? Definitiv! Pentru ca vopselele si aditivii antifungici sunt doar solutii temporare, deseori alungand igrasia doar pana la vecini. Cea mai aplicata metoda este cea a izolarii pe exterior cu polistiren, cea mai recomandata deoarece se castiga si un important aport termic. Pentru ca aceasta izolare sa fie si eficiCum scapam de igrasie?igrasieCum scapam de igrasie? Definitiv! Pentru ca vopselele si aditivii antifungici sunt doar solutii temporare, deseori alungand igrasia doar pana la vecini. Cea mai aplicata metoda este cea a izolarii pe exterior cu polistiren, cea mai recomandata deoarece se castiga si un important aport termic. Pentru ca aceasta izolare sa fie si efici

Igrasia este efectul care apare in urma urcarii apei din fundatie in pereti prin capilaritate. Este singurul mod in care apare igrasia. ORICE ALTE EXPLICATII SUNT NESTIINTIFICE SI AMATORISTICE. 

Fara igrasie – solutii anti – igrasie

NU EXISTA solutii exterioare pentru eliminarea igrasiei. Tot ce vedeti in comert sunt EXCROCHERII mai mari sau mai mici. Acestea elimina efectul, adica mucegaiul, nu insa si cauza.

Stop igrasie

Fiind un fenomen intern peretelui, igrasia se poate trata numai in interiorul peretelui.

Substantele injectate nu sunt toxice deci nu prezinta pericole nici pentru copii nici pentru animale de casa.

Pentru pagina de pornire: www.gaffer.ro

Punctul de roua sau cum apare condensul

Aici intervine „temperatura punctului de roua”
Punctul de roua descrie acea temperatura cand aerul cu o anumita temperatura initiala si o umiditate relativa nu mai este in stare sa absoarba o anumita cantitate de apa mai mare decat cea initiala.
Pentru aerul din camera la o temperatura de 20 grade C si umiditare de 50%, inseamna ca in aer este absorbit 50% din maximul posibil a cantitatii de apa.

Tehnologii

DryZone este un nou material revolutionar privind controlul raspandirii umezelii in pereti si ziduri. Se injecteaza.
UltraCure este aceiasi substanta ca si DryZone , dar fabricata de producatorul initial si la alte capacitati.
DER POR este un adaos care se foloseste la prepararea tencuielii si care scoate apa din pereti in 3-4 zile in loc de 1-2 ani prin uscare naturala..
MEMBRANE lichide poliuretanice. Transparente sau colorate.Pânã de curând se considera cã hidroizolarea eficientã este obţinutã doar prin aplicarea de straturi multiple de soluţii speciale pentru protecţia împotriva apei. Pe piaţã au apãrut, însã, membranele poliuretanice lichide transparente, aplicabile mult mai uşor şi cu un grad sporit de protecţie.
HIDROQUARTZ. Hidroizolaţia este un element important pentru confortul dumneavoastră, iar pe piaţă apar tot felul de soluţii inovatoare. Noi vă prezentăm un produs care asigură în acelaşi timp
hidroizolaţie şi suport cu rezistenţă la trafic intens.
PENETRON este o substanta cu multiple prezentari deci si utilizari care se foloseste la etansarea betoanelor. Se injecteaza.