Skip to content

HIDROQUART – este, susţin producătorii, singurul sistem din România care asigură hidroizolaţie şi finisaj pentru zone cu trafic intens.

Sistemul este format din membrană poliuretanică lichidă Hyperdesmo, ce conferă suportul hidroi zo lant peste care se aplică două straturi de nisip cuarţos (diverse culori).

Peste acest nisip se aplică o mem brană poliuretanică transparentă Hyperdesmo T.

Rolul a ces teia este să fixeze gra nulele de nisip.

În acest fel se obţine un sistem tip sandwich format din hidroizolaţii+cuarţ+hidroizolaţie.

Un alt avantaj este grosimea de maxim 5 mm. Sistemul reprezintă o alternativă a gresiei sau a granitului, cu menţiunea că acesta este continuu, deci nu mai există rosturi care să permită pătrunderea apei în şapă.

Mai mult, este un sistem antiderapant şi ajunge la costuri similare cu cel al montării gresiei. Practic, sistemul este garantat 10 ani şi poate fi înlocuit foarte uşor.

Punctul de roua sau cum apare condensul

Aici intervine „temperatura punctului de roua”
Punctul de roua descrie acea temperatura cand aerul cu o anumita temperatura initiala si o umiditate relativa nu mai este in stare sa absoarba o anumita cantitate de apa mai mare decat cea initiala.
Pentru aerul din camera la o temperatura de 20 grade C si umiditare de 50%, inseamna ca in aer este absorbit 50% din maximul posibil a cantitatii de apa.

Tehnologii

DryZone este un nou material revolutionar privind controlul raspandirii umezelii in pereti si ziduri. Se injecteaza.
UltraCure este aceiasi substanta ca si DryZone , dar fabricata de producatorul initial si la alte capacitati.
DER POR este un adaos care se foloseste la prepararea tencuielii si care scoate apa din pereti in 3-4 zile in loc de 1-2 ani prin uscare naturala..
MEMBRANE lichide poliuretanice. Transparente sau colorate.Pânã de curând se considera cã hidroizolarea eficientã este obţinutã doar prin aplicarea de straturi multiple de soluţii speciale pentru protecţia împotriva apei. Pe piaţã au apãrut, însã, membranele poliuretanice lichide transparente, aplicabile mult mai uşor şi cu un grad sporit de protecţie.
HIDROQUARTZ. Hidroizolaţia este un element important pentru confortul dumneavoastră, iar pe piaţă apar tot felul de soluţii inovatoare. Noi vă prezentăm un produs care asigură în acelaşi timp
hidroizolaţie şi suport cu rezistenţă la trafic intens.
PENETRON este o substanta cu multiple prezentari deci si utilizari care se foloseste la etansarea betoanelor. Se injecteaza.