Skip to content

Hidroizolatii fundatii

Hidroizolatii fundatii: eficienta garantata

In ultimii ani s-a observat ca peste jumatate din constructiile noi au probleme cu demisolul. Cauza: lipsa lucrarilor de hidroizolatii fundatii. Astfel, apa urca prin capilaritate si formeaza inestetica si nesanatoasa igrasie pe care se dezvolta diverse forme de mucegai. Cel mai utilizat material pentru hidroizolatie este membrana cu crampoane, fabricata din polietilena cu densitate ridicata Acesta este atat de prost incat nu opreste nici macar ramele sa ajunga la fundatie.

Fundatiile pot fi ferite de apa in trei feluri:

1. Impermeabilizarea betonului cu diverse substante chimice ( aditivi ) mai bune sau mai putin bune. Le recunoasteti calitatea dupa termenul de garantie.

2. Aplicarea pe suprafata fundatiei a unei membrane poliurtanice care face corp comun cu betonul.

3. In cazul in care afluxul de apa subterana este mare sau exista chiar izvoare, se face un sistem de drenuri care capteaza apa pana sub nivelul fundatiei, o varsa intr-un jomp de unde este ridicata in canalizare.

Hidroizolatii fundatii

Gaffer – hidroizolatii fundatii!

Pentru pagina de pornire: www.gaffer.ro

Punctul de roua sau cum apare condensul

Aici intervine „temperatura punctului de roua”
Punctul de roua descrie acea temperatura cand aerul cu o anumita temperatura initiala si o umiditate relativa nu mai este in stare sa absoarba o anumita cantitate de apa mai mare decat cea initiala.
Pentru aerul din camera la o temperatura de 20 grade C si umiditare de 50%, inseamna ca in aer este absorbit 50% din maximul posibil a cantitatii de apa.

Tehnologii

DryZone este un nou material revolutionar privind controlul raspandirii umezelii in pereti si ziduri. Se injecteaza.
UltraCure este aceiasi substanta ca si DryZone , dar fabricata de producatorul initial si la alte capacitati.
DER POR este un adaos care se foloseste la prepararea tencuielii si care scoate apa din pereti in 3-4 zile in loc de 1-2 ani prin uscare naturala..
MEMBRANE lichide poliuretanice. Transparente sau colorate.Pânã de curând se considera cã hidroizolarea eficientã este obţinutã doar prin aplicarea de straturi multiple de soluţii speciale pentru protecţia împotriva apei. Pe piaţã au apãrut, însã, membranele poliuretanice lichide transparente, aplicabile mult mai uşor şi cu un grad sporit de protecţie.
HIDROQUARTZ. Hidroizolaţia este un element important pentru confortul dumneavoastră, iar pe piaţă apar tot felul de soluţii inovatoare. Noi vă prezentăm un produs care asigură în acelaşi timp
hidroizolaţie şi suport cu rezistenţă la trafic intens.
PENETRON este o substanta cu multiple prezentari deci si utilizari care se foloseste la etansarea betoanelor. Se injecteaza.