Skip to content

Eliminare infiltratii

Tratamente de eliminare infiltratii

Apa este cel mai mare dusman al peretiilor. Poate aduce daune constructiei si altera microclimatul din locuinta. Exista doua mari motive: fie apa urca prin capilaritate din sol, fie hidroizolatia lipseste sau are defecte. Orice strategie de eliminare infiltratii are ca punct de plecare o evaluare atenta a situatiei. Deja este necesar ochiul atent al specialistului. Trebuie depistata cauza si apoi cum se poate evacua apa deja infiltrata. Cum in destul de putine cauze uscarea se poate face natural, va trebui sa se apeleze la diverse substante care sa elimine apa intr-un timp cat mai scurt cu putinta pentru a putea continua reparatiile. Din fericire, exista deja mai multe tipuri de substante care inchid porii peretelui si transforma apa infiltrata in cristale. Acestea se pot aplica direct pe perete sub forma de pelicula sau se pot injecta direct in perete. Indiferent de problema cu care va confruntati, firma Gaffer ofera consultanta si toate lucrarile necesare pentru eliminarea apei si umezelii nedorite care va afecteaza locuinta. Pretul intregii lucrari precum si timpul exact pana la finalizare vor fi stipulate in contract de la inceput.

eliminare infiltratiifirma Gaffer ofera consultanta si toate lucrarile necesare pentru eliminarea apei si umezelii nedorite care va afecteaza locuinta Trebuie depistata cauza si apoi cum se poate evacua apa deja infiltrata. Cum in destul de putine cauze uscarea se poate face natural, va trebui sa se apeleze la diverse substante care sa elimine apa intr-un timp cat mai scurt cu putinta pentru a putea continua reparatiile. Din fericire, exista deja mai multe tipuri de substante Apa este cel mai mare dusman al peretiilor. Poate aduce daune constructiei si altera microclimatul din locuinta. Exista doua mari motive: fie apa urca prin capilaritate din sol, fie hidroizolatia lipseste sau are defecte. Orice strategie de eliminare infiltratii are ca punct de plecare o evaluare atenta a situatiei. Deja este necesar ochiul atent al specialistului.

Cateva din serviciile oferite:
suport;
- drenuri limitrofe;
- stopari izvoare subterane;
captari;
impermeabilizare terase;
impermeabilizare pivnite;
stoparea ascensiunii;
eliminarea si combaterea igrasiei;
- hidroizolari fundatii;
- impermeabilizari bazine.

Pentru pagina de pornire: www.gaffer.ro

Punctul de roua sau cum apare condensul

Aici intervine „temperatura punctului de roua”
Punctul de roua descrie acea temperatura cand aerul cu o anumita temperatura initiala si o umiditate relativa nu mai este in stare sa absoarba o anumita cantitate de apa mai mare decat cea initiala.
Pentru aerul din camera la o temperatura de 20 grade C si umiditare de 50%, inseamna ca in aer este absorbit 50% din maximul posibil a cantitatii de apa.

Tehnologii

DryZone este un nou material revolutionar privind controlul raspandirii umezelii in pereti si ziduri. Se injecteaza.
UltraCure este aceiasi substanta ca si DryZone , dar fabricata de producatorul initial si la alte capacitati.
DER POR este un adaos care se foloseste la prepararea tencuielii si care scoate apa din pereti in 3-4 zile in loc de 1-2 ani prin uscare naturala..
MEMBRANE lichide poliuretanice. Transparente sau colorate.Pânã de curând se considera cã hidroizolarea eficientã este obţinutã doar prin aplicarea de straturi multiple de soluţii speciale pentru protecţia împotriva apei. Pe piaţã au apãrut, însã, membranele poliuretanice lichide transparente, aplicabile mult mai uşor şi cu un grad sporit de protecţie.
HIDROQUARTZ. Hidroizolaţia este un element important pentru confortul dumneavoastră, iar pe piaţă apar tot felul de soluţii inovatoare. Noi vă prezentăm un produs care asigură în acelaşi timp
hidroizolaţie şi suport cu rezistenţă la trafic intens.
PENETRON este o substanta cu multiple prezentari deci si utilizari care se foloseste la etansarea betoanelor. Se injecteaza.