Skip to content

Eliminare igrasie

Solutii eficiente pentru igrasie

Toata lumea cam stie ce este igrasie in pereti. Se stie si faptul ca exista o singura cauza a fenomenului: umiditatea excesiva din sol. Aceasta se datoreaza  unei proaste hidroizolatii ceea ce face ca apa sa urce din fundatie in pereti prin capilaritate. Singura metoda de eliminare a igrasiei din pereti este injectarea unor substante care creeaza in contact cu apa o zona impermeabila. Aceasta metoda este  sigura pentru eliminarea igrasiei din pereti, fapt care se poate vedea si din garantia acordata.

eliminare igrasie

Care sunt metodele pentru eliminare igrasie:

- eliminare igrasie prin injectarea peretilor;

- eliminare igrasie prin aplicarea de tencuiala hidrofoba;

- nu se face prin metode chimice (nu folositi spray-uri din comert).

Firma Gaffer realizeaza toate lucrarile de eliminare a igrasiei, tinand cont de evolutia fenomenului si de cauzele obiectie care au dus la producerea sa. Preturile vor fi in concordanta cu dimensiunile lucrarii, dar principiul nostru de lucru este ca scump nu inseamna si eficient si ca o buna expertiza si utilizarea celor mai noi tehnici in domeniu va reduce mult cheltuielile totale. Devizul exact il veti cunoaste inca de la inceputul lucrarii. La fel si timpul necesar de executie. Cea mai eficienta forma de publicitate: portofoliul.

Pentru pagina de pornire: www.gaffer.ro

Punctul de roua sau cum apare condensul

Aici intervine „temperatura punctului de roua”
Punctul de roua descrie acea temperatura cand aerul cu o anumita temperatura initiala si o umiditate relativa nu mai este in stare sa absoarba o anumita cantitate de apa mai mare decat cea initiala.
Pentru aerul din camera la o temperatura de 20 grade C si umiditare de 50%, inseamna ca in aer este absorbit 50% din maximul posibil a cantitatii de apa.

Tehnologii

DryZone este un nou material revolutionar privind controlul raspandirii umezelii in pereti si ziduri. Se injecteaza.
UltraCure este aceiasi substanta ca si DryZone , dar fabricata de producatorul initial si la alte capacitati.
DER POR este un adaos care se foloseste la prepararea tencuielii si care scoate apa din pereti in 3-4 zile in loc de 1-2 ani prin uscare naturala..
MEMBRANE lichide poliuretanice. Transparente sau colorate.Pânã de curând se considera cã hidroizolarea eficientã este obţinutã doar prin aplicarea de straturi multiple de soluţii speciale pentru protecţia împotriva apei. Pe piaţã au apãrut, însã, membranele poliuretanice lichide transparente, aplicabile mult mai uşor şi cu un grad sporit de protecţie.
HIDROQUARTZ. Hidroizolaţia este un element important pentru confortul dumneavoastră, iar pe piaţă apar tot felul de soluţii inovatoare. Noi vă prezentăm un produs care asigură în acelaşi timp
hidroizolaţie şi suport cu rezistenţă la trafic intens.
PENETRON este o substanta cu multiple prezentari deci si utilizari care se foloseste la etansarea betoanelor. Se injecteaza.