Skip to content

Dryzone

Ce este Dryzone? De ce?

Lupta impotriva umezelii in constructii are o lunga istorie. Inca din anii 1950 s-au utilizat diverse solutii chimice introduse prin sisteme de injectie impotriva apelor ascensionale din pereti. Insa timpul le-a dovedit limitele. In primul rand pentru ca acestea erau introduse prin presiune si nu se puteau difuza uniform in mortar, ele difuzandu-se doar prin sparturile si fisurile mortarului. Dar acum nu ne intereseaza trecutul, ci prezentul si viitorul. Iar pasta anti-umezeala Dryzone este, fara discutii, o solutie de viitor. Ce este – o pasta speciala anti-umezeala care impiedica apa sa urce prin capilaritate. Cum se utilizeaza: se introduce in gauri facute la intervale regulate in rostul dintre caramizi. Dupa introducere, aceasta se difuzeaza prin capilaritate, exact ca apa, formand o hidroizolatie orizontala continua. Pe langa faptul ca este mult mai eficienta (are 60% ingrediente active, fata de doar 5% cat contineau vechile solutii) si ca formeaza o bariera omogena, nu este de neglijat nici faptul ca modul de aplicare este extrem de rapid si total lipsit de pericole (non caustic, neinflamail si nu se injecteaza prin presiune). Firma noastra executa lucrari de hidroizolatii cu efecte garantate folosind aceasta metoda revolutionara. Preturile sunt mult mai scazute fata de orice alta solutie de hidroizolatie.

Incercati Dryzone. Dryzone este solutia viitorului in lucrarile de hidroizolatii

Pentru pagina de pornire: www.gaffer.ro

Punctul de roua sau cum apare condensul

Aici intervine „temperatura punctului de roua”
Punctul de roua descrie acea temperatura cand aerul cu o anumita temperatura initiala si o umiditate relativa nu mai este in stare sa absoarba o anumita cantitate de apa mai mare decat cea initiala.
Pentru aerul din camera la o temperatura de 20 grade C si umiditare de 50%, inseamna ca in aer este absorbit 50% din maximul posibil a cantitatii de apa.

Tehnologii

DryZone este un nou material revolutionar privind controlul raspandirii umezelii in pereti si ziduri. Se injecteaza.
UltraCure este aceiasi substanta ca si DryZone , dar fabricata de producatorul initial si la alte capacitati.
DER POR este un adaos care se foloseste la prepararea tencuielii si care scoate apa din pereti in 3-4 zile in loc de 1-2 ani prin uscare naturala..
MEMBRANE lichide poliuretanice. Transparente sau colorate.Pânã de curând se considera cã hidroizolarea eficientã este obţinutã doar prin aplicarea de straturi multiple de soluţii speciale pentru protecţia împotriva apei. Pe piaţã au apãrut, însã, membranele poliuretanice lichide transparente, aplicabile mult mai uşor şi cu un grad sporit de protecţie.
HIDROQUARTZ. Hidroizolaţia este un element important pentru confortul dumneavoastră, iar pe piaţă apar tot felul de soluţii inovatoare. Noi vă prezentăm un produs care asigură în acelaşi timp
hidroizolaţie şi suport cu rezistenţă la trafic intens.
PENETRON este o substanta cu multiple prezentari deci si utilizari care se foloseste la etansarea betoanelor. Se injecteaza.