Skip to content

Derpor

Derpor, rezolva toata igrasia

O solutie deosebit de eficienta in lupta cu igrasia este Derpor. Acesta este de fapt un adaos pentru mortar cu rol in aeroporizare si hidrofobizare. Mai exact, la ce este bun acest nou produs, care deja tinde sa se transforme intr-unul clasic? In primul rand, este foarte eficient in uscarea peretilor umezi dar si eliminarea suprafetelor deja infestate de produsi sulfurosi. Fie ca este folosit pentru interior sau exterior, unde apa se infiltreaza prin capilaritate, acesta este la fel de eficient. Retineti insa ca pentru o umiditate relativa mai mare de 50% va fi necesara refacerea hidroizolatiei. Pentru aceasta operatie, recomandam cu caldura DryZone. Insa, ariile care necesita cel mai des astfel de lucrari sunt cele din pivnite si subsolulurile cladirilor. Adica tocmai acele cazuri unde avem de-a face cu o umiditate avand capilaritate ascendenta. Dar acest produs poate fi utilizat cu succes in uscarea intensiva a oricarui perete de caramida, beton, chirpici sau pereti avand o compozitie mixta. Acest adaos de mortar va rezolva problema umiditatii peretilor si in acele cazuri in care nu se poate realiza o hidroizolatie clasica. Dar principalul sau atuu consta in faptul ca se aplica usor in cazul suprafetelor degradate si este un sistem de nanosupape deschise in permanenta spre exterior.

Incercati Derpor. Nu veti regreta!

derpor

d
substantiv: re

Pentru pagina de pornire: www.gaffer.ro

Punctul de roua sau cum apare condensul

Aici intervine „temperatura punctului de roua”
Punctul de roua descrie acea temperatura cand aerul cu o anumita temperatura initiala si o umiditate relativa nu mai este in stare sa absoarba o anumita cantitate de apa mai mare decat cea initiala.
Pentru aerul din camera la o temperatura de 20 grade C si umiditare de 50%, inseamna ca in aer este absorbit 50% din maximul posibil a cantitatii de apa.

Tehnologii

DryZone este un nou material revolutionar privind controlul raspandirii umezelii in pereti si ziduri. Se injecteaza.
UltraCure este aceiasi substanta ca si DryZone , dar fabricata de producatorul initial si la alte capacitati.
DER POR este un adaos care se foloseste la prepararea tencuielii si care scoate apa din pereti in 3-4 zile in loc de 1-2 ani prin uscare naturala..
MEMBRANE lichide poliuretanice. Transparente sau colorate.Pânã de curând se considera cã hidroizolarea eficientã este obţinutã doar prin aplicarea de straturi multiple de soluţii speciale pentru protecţia împotriva apei. Pe piaţã au apãrut, însã, membranele poliuretanice lichide transparente, aplicabile mult mai uşor şi cu un grad sporit de protecţie.
HIDROQUARTZ. Hidroizolaţia este un element important pentru confortul dumneavoastră, iar pe piaţă apar tot felul de soluţii inovatoare. Noi vă prezentăm un produs care asigură în acelaşi timp
hidroizolaţie şi suport cu rezistenţă la trafic intens.
PENETRON este o substanta cu multiple prezentari deci si utilizari care se foloseste la etansarea betoanelor. Se injecteaza.