Skip to content

Cum scapam de igrasie


Cum scapam de igrasie – materiale revolutionare, lucrari impecabile

 

Igrasia este un fenomen frecvent, comun chiar, mai ales in cazul cladirilor vechi, astfel incat intrebarea „cum scapam de igrasie” apare destul de des. De fapt, igrasia apare atunci cand peretii nu sunt prevazuti cu izolatie hidrofuga sau cand hidroizolatia este deteriorata, astfel incat apa se infiltreaza la ziduri subsolurilor si urca in zidarie prin capilaritate. Insa nu apa propriu-zisa este vinovata de deteriorarea progresiva a zugravelii, tencuielii sau a diverselor elemente de zidarie. Exista numeroase metode de a rezolva problema igrasiei. Firma noastra lucreaza cu cele mai noi tehnologii cu rezultate extraordinare in lupta cu umezeala. DryZone este un material nou, revolutionar in controlul raspandirii umezelii. Acesta rezolva problema peretilor umezi, afectati de igrasie acolo unde nu se poate aplica o hidroizolatie clasica. De asemenea, lucram cu membrane lichide poliuretanice. Daca pana de curand se considera ca o hidroizolatie eficienta se obtine doar prin aplicarea straturilor de solutii speciale impotriva apei, aceste membrane transparente, usor de aplicat si-au dovedit deja din plin eficienta. Suntem constienti ca piata materialelor de constructii este una din cele mai dinamice piete si incercam mereu sa ne mentinem la curent cu noile aparitii in domeniu. Totusi, pentru ca o asemenea lucrare sa aiba eficienta maxima, va trebui ca in incaperile cu probleme sa se realizeze un sistem de ventilare care va functiona in paralel cu izolarea si incalzirea corespunzatoare a intregului spatiu.

Cum scapam de igrasie

Cum scapam de igrasie

Pentru pagina de pornire: www.gaffer.ro

Punctul de roua sau cum apare condensul

Aici intervine „temperatura punctului de roua”
Punctul de roua descrie acea temperatura cand aerul cu o anumita temperatura initiala si o umiditate relativa nu mai este in stare sa absoarba o anumita cantitate de apa mai mare decat cea initiala.
Pentru aerul din camera la o temperatura de 20 grade C si umiditare de 50%, inseamna ca in aer este absorbit 50% din maximul posibil a cantitatii de apa.

Tehnologii

DryZone este un nou material revolutionar privind controlul raspandirii umezelii in pereti si ziduri. Se injecteaza.
UltraCure este aceiasi substanta ca si DryZone , dar fabricata de producatorul initial si la alte capacitati.
DER POR este un adaos care se foloseste la prepararea tencuielii si care scoate apa din pereti in 3-4 zile in loc de 1-2 ani prin uscare naturala..
MEMBRANE lichide poliuretanice. Transparente sau colorate.Pânã de curând se considera cã hidroizolarea eficientã este obţinutã doar prin aplicarea de straturi multiple de soluţii speciale pentru protecţia împotriva apei. Pe piaţã au apãrut, însã, membranele poliuretanice lichide transparente, aplicabile mult mai uşor şi cu un grad sporit de protecţie.
HIDROQUARTZ. Hidroizolaţia este un element important pentru confortul dumneavoastră, iar pe piaţă apar tot felul de soluţii inovatoare. Noi vă prezentăm un produs care asigură în acelaşi timp
hidroizolaţie şi suport cu rezistenţă la trafic intens.
PENETRON este o substanta cu multiple prezentari deci si utilizari care se foloseste la etansarea betoanelor. Se injecteaza.