Skip to content

Colaborare

Pasul 1 – suna-ne sau contacteaza-ne pe e-mail, la care poti atasa si cateva fotografii.

Pasul 2 – stabilim de comun accord data si ora la care un specialist al nostru va veni la tine pentru expertiza si masuratori.

Pasul 3 – in maxim 24 ore ti se prezinta solutia si pretul.

Pasul 4 – negocierile se finalizeaza cu semnarea contractului. Cu 5 zile inainte de inceperea lucrarilor, se vireaza avansul.

Pasul 5 – executarea lucrarii.

Pasul 6 – ultima transa de bani se vireaza la finalul lucrarilor, cand se semneaza procesul verbal de receptie si se inmaneaza actul de garantie.

Se mai poate opta pentru o expertiza la fata locului , in urma careia veti primi un raport de expertiza care va cuprinde si solutiile de rezolvare a situatiei. Dvs. veti opta cu cine faceti lucrarea. In cazul in care optati pentru noi, pretul expertizei se va scadea din pretul total al contractului.

Contacteaza-ne!

Punctul de roua sau cum apare condensul

Aici intervine „temperatura punctului de roua”
Punctul de roua descrie acea temperatura cand aerul cu o anumita temperatura initiala si o umiditate relativa nu mai este in stare sa absoarba o anumita cantitate de apa mai mare decat cea initiala.
Pentru aerul din camera la o temperatura de 20 grade C si umiditare de 50%, inseamna ca in aer este absorbit 50% din maximul posibil a cantitatii de apa.

Tehnologii

DryZone este un nou material revolutionar privind controlul raspandirii umezelii in pereti si ziduri. Se injecteaza.
UltraCure este aceiasi substanta ca si DryZone , dar fabricata de producatorul initial si la alte capacitati.
DER POR este un adaos care se foloseste la prepararea tencuielii si care scoate apa din pereti in 3-4 zile in loc de 1-2 ani prin uscare naturala..
MEMBRANE lichide poliuretanice. Transparente sau colorate.Pânã de curând se considera cã hidroizolarea eficientã este obţinutã doar prin aplicarea de straturi multiple de soluţii speciale pentru protecţia împotriva apei. Pe piaţã au apãrut, însã, membranele poliuretanice lichide transparente, aplicabile mult mai uşor şi cu un grad sporit de protecţie.
HIDROQUARTZ. Hidroizolaţia este un element important pentru confortul dumneavoastră, iar pe piaţă apar tot felul de soluţii inovatoare. Noi vă prezentăm un produs care asigură în acelaşi timp
hidroizolaţie şi suport cu rezistenţă la trafic intens.
PENETRON este o substanta cu multiple prezentari deci si utilizari care se foloseste la etansarea betoanelor. Se injecteaza.