Skip to content

Amenajari interioare

Atunci cand nu stiti cu ce sa incepeti amenajarile interioare puteti incepe cu parchetul. Cea mai convenabila solutie este parchetul masiv. Puteti alege sa va ocupati singur de el sau sa apelati la o echipa specializata, iar noi va recomandam sa nu va apucati pe cont propriu de montare decat daca aveti experienta in domeniu.

Instalatille electrice sunt extrem de importante inntr-o casa si sfatul nostru este sa apelati la o echipa care sa faca si amenajarea interioarelor sau renovarile dar si instalatiile. Daca lucrati cu mai multe echipe veti plati mai mult si rezultatele pot fi incredibil de diferite fata de ceea ce sperati plus ca pot aparea probleme.

In ceea ce oriveste incalzirea recomandarea exopertilor este sa folositi sistemele de incalzire prin pardoseala. Caldura se va distribui sanatos si corect in incapere si costrutilr initiale care par mari se vor amortiza rapid. Temerile fata de defectiuni sunt nejustificate atunci cand lucrarea este executata ca la carte.

Atunci cand aveti o locuinta noua sau, mai ales una veche este indicat sa va apucati de amenajarea interioarelor. Puteti apela laun designer pentru interioare si rezultatul va fi unul impecabil doar ca acest rezultat este foarte posibil sa nu va reprezinte deloc. Noi vom tine cont de ideile dumneavoastra indiferent de rezultat pentru ca incaperile trebuie sa relecte personalitatea celor care le locuiesc.

In ceea ce priveste amenajarea bailor, aceasta este cea mai costisitoare interventie care se poate face intr-o casa si cum este inevitabila recomandarea este sa apelati la profesionisti care sa realizeze lucrarea perfecta.

Punctul de roua sau cum apare condensul

Aici intervine „temperatura punctului de roua”
Punctul de roua descrie acea temperatura cand aerul cu o anumita temperatura initiala si o umiditate relativa nu mai este in stare sa absoarba o anumita cantitate de apa mai mare decat cea initiala.
Pentru aerul din camera la o temperatura de 20 grade C si umiditare de 50%, inseamna ca in aer este absorbit 50% din maximul posibil a cantitatii de apa.

Tehnologii

DryZone este un nou material revolutionar privind controlul raspandirii umezelii in pereti si ziduri. Se injecteaza.
UltraCure este aceiasi substanta ca si DryZone , dar fabricata de producatorul initial si la alte capacitati.
DER POR este un adaos care se foloseste la prepararea tencuielii si care scoate apa din pereti in 3-4 zile in loc de 1-2 ani prin uscare naturala..
MEMBRANE lichide poliuretanice. Transparente sau colorate.Pânã de curând se considera cã hidroizolarea eficientã este obţinutã doar prin aplicarea de straturi multiple de soluţii speciale pentru protecţia împotriva apei. Pe piaţã au apãrut, însã, membranele poliuretanice lichide transparente, aplicabile mult mai uşor şi cu un grad sporit de protecţie.
HIDROQUARTZ. Hidroizolaţia este un element important pentru confortul dumneavoastră, iar pe piaţă apar tot felul de soluţii inovatoare. Noi vă prezentăm un produs care asigură în acelaşi timp
hidroizolaţie şi suport cu rezistenţă la trafic intens.
PENETRON este o substanta cu multiple prezentari deci si utilizari care se foloseste la etansarea betoanelor. Se injecteaza.